Alimento: opleidingen voor de chocolade-, praline-, koekjes- en suikergoedproducenten

Beheersing van omgevingspathogenen

In deze opleiding krijg je een grondige toelichting, inclusief sectorspecifieke voorbeelden, over de beheersing van omgevingspathogenen. Deze opleiding is een samenwerking van Choprabisco en Alimento.

Wanneer en waar?  29/06, Drongenik schrijf me in!

Lesgever: Catherine Keirse (Eva Moens Consult)

Voedselinformatieverstrekking: een overzicht van de etiketteringsvereisten (basis)

In deze opleiding brengen we een overzicht van wat moet (en niet mag). Je krijgt een volledige opsomming van de etiketteringsvereisten, inclusief specifieke interpretaties en/of nieuwigheden voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustrie.

Wanneer en waar?

Lesgever: Catherine Keirse (Eva Moens Consult)

Circulaire economie: implicatie van de Single Use Plastics directive

Circulaire economie is een zeer actueel thema en bovenal een domein in volle beweging. Het doel van deze opleiding is om tools mee te geven inzake de circulaire visie op verpakkingen én deze te kunnen integreren in bestaande voedselveiligheids- en kwaliteitsmanagementsystemen.

Deze opleiding gaat door bij voldoende inschrijvingen.

Wanneer en waar? Datum nog te bepalen, onlineik schrijf me in!

Lesgever: Catherine Keirse (Eva Moens Consult)