Bio Bakkerij De Trog bvba

In de late jaren ’70 was het idee van een aantal mensen om alternatieve, eerlijke en kwalitatieve hoogstaande producten te produceren.
Bio Bakkerij De Trog is ontstaan uit een artisanale en biologische bakkerij, gelegen in het pittoreske historische stadscentrum van Brugge.

De basis was en is nog steeds zelfgemaakte desem, biologisch meel op steen gemalen en ongeraffineerd zeezout.

Tijdens de ontwikkeling van de producten wordt streng toezicht gehouden op de zuiverheid en afkomst van de grondstoffen. Hoewel de grondstoffen de basis vormen van het product, is de verwerkingsmethode even belangrijk binnen het totale concept.

U zult dan ook in de verdere ontwikkeling van het gebeuren merken dat de specifieke vastgelegde productiemethode de rode draad zal vormen die de kwaliteitsgarantie van het eindproduct gaat bepalen, dat door een zeer trouwe en aangroeiende klantengroep gewaardeerd wordt.

Alle creaties die gemaakt worden zijn op basis van pure, kwalitatieve en biologische grondstoffen.

Maar wij onderscheiden ons vooral doordat onze medewerkers iedere dag opnieuw met grote bezieling de grondstof transformeren naar het eindproduct.

Producten

  • Brood
  • Stokbrood, ciabatta
  • Kleine broodjes
  • Viennoiserie
  • Patisserie
  • Seizoensproducten