Lantmännen Unibake Mouscron NV

Lantmännen Unibake is één van de grootste Europese bakkerijproducten met 36 bakkerijen in meer dan 20 landen. We bieden een groot assortiment aan diepgevroren bake-off producten (brood, fastfood, hartig en zoet) aan foodservice en retailkanalen in meer dan 60 landen ter wereld.

Lantmännen Unibake Mouscron maakt deel uit van Lantmännen Unibake Benelux nv met vestigingen in Londerzeel, Brussel en Mouscron.

De Belgische bake-off markt is een snelgroeiende markt, met Lantmännen Unibake Benelux als één van de marktleidende fabrikanten. Het bedrijf is bekend om z’n merk “Pastridor”.

Het bedrijf is ontstaan in 1985. Deze groep is gegroeid uit een Belgische, familiale onderneming met stevige wortels in de bakkerijwereld en overgenomen door de Deense groep Lantmännen Unibake. 

Lantmännen Unibake Benelux bestaat uit 3 vestigingen: De bakkerij in Ganshoren (Lantmännen Unibake Brussel) produceert enkel de broodspecialiteiten van Pastridor. De 2 andere productiebedrijven zijn Lantmännen Unibake Londerzeel, gespecialiseerd in de productie van stokbrood, Frans brood en piccolo's, en Lantmännen Unibake Mouscron gespecialiseerd in de productie van viennoiserie in zijn meest diverse vormen. In Londerzeel bevindt zich tevens het logistieke centrum van de groep.

Producten

  • Viennoiserie (croissants, chocoladebroodjes, suisse koeken...)