La Lorraine Barchon NV

La Lorraine Barchon maakt deel uit van La Lorraine Bakery Group.

La Lorraine Bakery Group (LLBG) is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de maalderij- en bakkerijsector. Onze hoofdzetel bevindt zich in België, we produceren in 12 verschillende bakkerijen en leveren onze producten in meer dan 30 landen. Onze meer dan 4.000 enthousiaste medewerkers creëren jaar na jaar gezonde groeicijfers. LLBG's succesrecept? Onze gedeelde passie, onze sterke familiewaarden, ons streven naar de beste kwaliteit en productinnovaties, en onze langetermijnvisie om internationale markten te veroveren.

La Lorraine Bakery Group is nummer 1 in België voor wat betreft de productie en distributie van een uitgebreid gamma verse broodproducten, smakelijke viennoiserie en lekkere patisserie en is één van de marktleiders in diepgevroren broodspecialiteiten en broden verpakt onder beschermende atmosfeer.
Elke dag leveren we vanuit onze 7 Belgische productiesites aan meer dan 2.300 klanten een uitgebreid assortiment vers brood, viennoiserie en patisserie.

Continu streven naar de beste productkwaliteit maakt deel uit van ons DNA. Onze belangrijkste ingrediënten? Een gepassioneerd LLBG team en state-of-the-art technologie. Ons succesrecept? Grootschalige productie, met respect voor de kleinschalige, artisanale kwaliteit. Onze belofte? Constante hoge kwaliteit, verrassende productinnovaties en authentieke smaken, geuren en kleuren. 

Producten

  • Brood
  • Kleine broodjes
  • Viennoiserie
  • Patisserie
  • Hartige snacks