Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Gebakjes La Lorraine veroveren Arabische megahotels

Oost-Europa en het Midden-Oosten stuwen de groei van La Lorraine, de Ninoofse groep achter tal van broodproducten in uw supermarkt en de broodjesketen Panos.

>  Neem deel aan de Bakery Awards 2019

Na een eerste geslaagde editie wordt de oproep opnieuw gelanceerd aan professionals en studenten om mee te doen aan de Bakery Awards 2019.

>  Bio Bakkerij De Trog onder de laureaten van de Food Waste Awards

De prijsuitreiking om voedselverlies-initiatieven in de kijker te zetten zijn dit jaar voor de 3de keer uitgedeeld.

>  Folder FAVV mbt acrylamide in de (banket)bakkerij

Bakkers en banketbakkers zijn verplicht om zodanig te werk te gaan dat ze het acrylamidegehalte in hun producten laag houden. Meer info in de folder van het FAVV.

>  Compilatie Europese campagne "Brood, een goed verhaal"

Een jaar "Brood uit Europa, een goed verhaal"

>  Factory of the Future Awards: voedingsbedrijven evolueren naar fabrieken van de toekomst

Vlaamse voedingsbedrijven evolueren steeds meer naar hoogtechnologische omgevingen die zich aanpassen aan de uitdagingen van de Industrie 4.0. 

>  Voedseloverschotten? Heeft u er al aan gedacht om die weg te schenken?

Ontdek hoe u eenvoudig een nieuwe bestemming vindt voor uw overschotten via online tools.

Pagina 1/14
1   |   2   |   3      »      [14]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma