Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Coronavirus: maatregelen om veilig te werken

Ontdek in video de maatregelen van ILVO tegen coronabesmetting, met onder meer het dragen van herbruikbare mondmaskers.

>  Aanbevelingen mbt bake-off tijdens coronacrisis

Binnen onze Europese federatie AIBI werd een gezamenlijk document opgemaakt met geüniformeerde aanbevelingen mbt Bake-off.

>  Puratos viert zijn 100e verjaardag met een omzet van 2 miljard euro en een herbevestiging van zijn basisprincipes

2020 is het jaar van de 100ste verjaardag van Puratos, wereldleider in de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector.

>  Belgische bedrijven ondersteunen onvoldoende duurzame palmolie, zegt nieuwe WWF-barometer

WWF publiceert een palmoliebarometer waarin de inkooppraktijken van 173 bedrijven, waaronder 11 Belgische bedrijven, werden beoordeeld. 

>  Bio Bakkerij De Trog is eerste CO2-neutrale bakkerij in BelgiŽ

Bio Bakkerij De Trog is erin geslaagd om, als eerste grootschalige, Belgische bakkerij het CO2-neutraal label op haar naam te schrijven, een concrete vertaling van haar sterk geëngageerde duurzame bedrijfsfilosofie.

>  6,3 Miljoen Euro om Belgisch brood te bakken op Mars

Zullen de eerste mensen die op Mars brood bakken en eten dat doen dankzij een Belgische doorbraak? Dat is de uitdaging voor het SpaceBakery-project dat door Puratos geleid wordt.

>  Gebakjes La Lorraine veroveren Arabische megahotels

Oost-Europa en het Midden-Oosten stuwen de groei van La Lorraine, de Ninoofse groep achter tal van broodproducten in uw supermarkt en de broodjesketen Panos.

Pagina 1/15
1   |   2   |   3      »      [15]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma