Home   -    Nederlands Français Engels

 

LLBG La Lorraine Belgium Group nv

La Lorraine Group NV
Elisabethlaan 143
B-9400 NINOVE

Tel:+ 32 (0) 54 31 82 00
Fax: +32 (0)54 32 67 85


info@lalorraine.be
www.lalorraine.be

 

La Lorraine Bakery Group is de nummer 1 in België wat betreft de productie en distributie van een ruim gamma verse broodproducten en patisserie.La Lorraine Bakery Group heeft een uitgebreid gamma broodproducten, smakelijke viennoiserie en lekkere patisserie, en dit in vers, bake-off of verpakt onder beschermende atmosfeer. Zo levert La Lorraine  dagelijks aan meer dan 1.000 verkoopspunten.

Haar missie is een ruim en uniek gamma van hoogwaardige kwaliteitsproducten aan te bieden, die volledige voldoening schenken aan de klant.  

Hiertoe besteedt het management bijzondere aandacht aan een hoge vakkennis en motivatie van het personeel, waarbij constant uitgekeken wordt naar de beste standaarden voor alle producten en 'state of the art' technologieën die grootschalige productie toelaten op artisanale wijze.

De La Lorraine groep is ervan overtuigd dat de beste weg naar volledige klantentevredenheid ligt in voortdurende innovatie, constantheid in de kwaliteit en product-authenticiteit, zowel voor wat betreft smaak als uitzicht.

 

Producten

  • Patisserie
  • Petits pains
  • Viennoiserie
  • Ciabatta

Logo

Logo La Lorraine Group
La Lorraine Pain 4

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma