Home   -    Nederlands Français Engels

 

Stevens Expomat nv

Stevens Expomat NV
1° Industrielaan 18
9620 Zottegem -

T +32 9 361 14 35
F +32 9 361 14 36
M +32 494 500 270

 

Expomat is een sterk groeiende semi-ambachtelijke grootbakkerij, gevestigd in de Vlaamse Ardennen. We zijn dé specialist in hoge kwaliteit bake-off, vooral in drooggebak. Reeds in de jaren 1950 maakten wij onze heerlijke mattentaarten met echte matten 100% exclusief uit de Vlaamse Ardennen, en sinds 2012 hebben we hiervoor ook een erkenning Vlaams Streekproduct, als enige in België.

Met onze meer dan 30 werknemers produceren we dagelijks een brede waaier aan producten, van rijsttaartjes, frangipanes, eclairs en vlaaien over boules de Berlin tot mattentaartjes, taartbodems, rochers, en diverse cakejes groot en klein... Zo maken we elke dag vele tienduizenden delicatessen, op semi-industriële wijze, t.t.z. industrieel maar met veel aandacht voor smaak en traditie, en enkel met de beste ingrediënten.Kwaliteit staat altijd centraal bij Expomat: enkel de beste grondstoffen, enkel echte matten uit de Vlaamse Ardennen, enkel ongeharde vetten, alle palm in onze ingrediënten is RSPO, onze eieren zijn van scharrelkippen, enz. We bieden onze producten zowel cru als gebakken aan, in grote en kleinere dozen, ook vacuüm verpakt, vers en diepgevroren, in minivorm, standaard 1-persoons en in grote taarten.

We noemen onszelf een industriële producent op een artisanale manier. Hiermee willen we aanduiden dat we weliswaar op een machine-intensieve manier produceren, wat nodig is om de steeds groeiende vraag bij te houden, maar daarnaast werken we steeds met de grootste aandacht voor traditie en smaak. Al onze operatoren, bakkers en controleurs werken hier samen elke dag aan mee.We zijn al vele jaren IFS en nu ook autocontrolegids gecertificeerd. We willen dan ook met een goeie service, aandacht voor mens en milieu, en perfecte traceerbaarheid, enkel de beste en gezondste producten aan onze klanten aanbieden. Ook onze logistieke dienst staat elke dag klaar en is paraat om tot de laatste minuut de nodige wijzigingen door te voeren en te zorgen dat de producten op tijd worden geladen en geleverd, waar ook in België of daarbuiten. Vandaag bestellen betekent bijna altijd morgen afhalen of leveren.

Bezoek dus onze website maar bovenal proef van onze heerlijke producten, nog steeds ons beste verkoopsargument!

 

Producten

  • Kleine koekjes
  • Diepgevroren patisserie
  • Banket

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma