Home   -    Nederlands Français Engels

 

Bakkerij Ranson-Cannière bvba

Ranson-Cannière bvba
Industrie Noord
Lammersakker 4
8700 Tielt

Tel. +32 (0)51 63 34 89
Fax +32 (0)51 63 54 21

 

 

Gegroeid uit een familiaal bakkersbedrijf in het West-Vlaamse Aarsele, deelgemeente van Tielt, evolueerde de ambachtelijk-industriële Bakkerij Ranson-Cannière sinds 1955 tot een van de meest toonaangevende ondernemingen in haar soort.

In functie van onze voortdurende zorg om steeds meer klanten continu de allerbeste kwaliteit te kunnen bieden, investeerden we in een ultramoderne groot-ambachtelijke bakkerij. Het nieuwe bedrijf beantwoordt aan de allerstrengste Belgische en Europese kwaliteitsnormen en kreeg het strenge FEDIS-certificaat.

Een uitgebreid en modern wagenpark garandeert een stipte levering in alle uithoeken van Vlaanderen. De levering verloopt in de meest optimale omstandigheden, de u zeker niet onbekende koudeketen – essentieel voor de voedselveiligheid – wordt op geen enkel moment en op geen enkele plaats onderbroken.

Alle medewerkers en personeelsleden van Bakkerij Ranson-Cannière zijn stuk voor stuk vakspecialisten. Naast hun specifieke en professionele opleidingen en voortdurende bijscholingen, wordt binnen het bedrijf ook heel wat aandacht besteed aan klantgerichte vaardigheden. Bij ons is de klant nóg meer dan koning.

Om haar klanten een nóg betere service te kunnen bieden, verhuisde Bakkerij Ranson-Cannière haar activiteiten naar een gloednieuwe vestiging in de Industriezone Noord in Tielt. Momenteel zijn daar 33 enthousiaste medewerkers aan de slag.

Dag in dag uit, jaar in jaar uit

Een ambachtelijk-industriële bakkerij die kwaliteit levert aan superettes en supermarkten aan ziekenhuizen en aan andere instellingen, kan niet anders dan zeven dagen op zeven, jaar in jaar uit actief blijven.

Bakkerij Ranson-Cannière doet dat sinds bedrijfsleider Marc Ranson zesentwintig jaar geleden de zaak van zijn ouders overnam. Met plezier doet hij het, en met nog meer enthousiasme dan ooit. Bewijs daarvan is dat in de splinternieuwe vestiging in de Tieltse Industriezone Noord de omzet meteen duidelijk de hoogte inschoot.

Partner van wereldniveau

Een groot deel van de door Bakkerij Ranson-Cannière gebruikte technologie en apparatuur is van WP Haton. Het in het Nederlandse Noord-Limburg gevestigde bedrijf, onderdeel van de WP Bakery Group, is wereldwijd een van de toppers in de productie van deegverwerkingsmachines. Niet voor niets is de slogan van WP Haton “Dough Friendly Company”, in onze moedertaal “Deegvriendelijke Onderneming”.

Net als Bakkerij Ranson-Cannière heeft WP Haton één doel voor ogen: de consument, de klant topkwaliteit leveren tegen een concurrentiële prijs. Met bakkers uit de hele wereld zoekt WP Haton continu naar innoverende deegverwerkings- en bakmethodes. Via Ranson-Cannière bereiken die kennis, die knowhow en die expertise ook de Vlaamse consument.

 

Producten

 • Frans brood
 • Klein brood
 • Viennoiserie
 • Hartige producten
 • Patisserie
 • Brood
 • Kleine broodjes
 • Petits pains
 • Stokbrood
 • Kleine koekjes
 • Banket
 • Taarten

Logo

Ranson-Cannière
Ranson-canniere gateaux

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma